Producerat med XpoLite från Xponent.se

CMH+Balance+Åka Skidor=Puder i Galena 2012

Skidåkning i Galena är en utmaning – speciellt tidigt på säsongen. Skogen,”drop-offs” och snön är legendarisk i Galena, ett utmärkt val för en erfaren helikopter-skidåkare. Galena är mest känt för utmanande och varierande skogsåkning. All skidåkning görs i Selkirks Badshot Range, vilket erbjuder mängdvis med snö i ett kuperat vackert landskap. Tre stora dalgångar möts nära CMH lodgen, vilket ger möjlighet till skidåkning i alla väder.

CMH Galena 9th Dec 2

Skidåkning i Galena är en utmaning – speciellt tidigt på säsongen. Skogen,”drop-offs” och snön är legendarisk i Galena, ett utmärkt val för en erfaren helikopter-skidåkare. Galena är mest känt för utmanande och varierande skogsåkning. All skidåkning görs i Selkirks Badshot Range, vilket erbjuder mängdvis med snö i ett kuperat vackert landskap. Tre stora dalgångar möts nära CMH lodgen, vilket ger möjlighet till skidåkning i alla väder…

Fortsätt läsa i programmet

Victor Travel Group & Partners Canadian Mountain Holidays Alpin Garaget Fri Flyt Hanson Sport Hestra Gloves Rå Sport Skiers Accredited Skiguiden Skimbaaja Åka Skidor Image Map