Producerat med XpoLite från Xponent.se

Off-pist coach

I samarbete med Progressive Skiing

Planera några extra dagar i en skidort för att komma igång innan helikopter-skidåkningen.

Heli-ski warm up & coaching i tre steg

  • Du kan välja att åka med oss i Revelstoke eller annan skiresort i B.C. dagarna innan du åker till CMH Heliski lodge. Fördelen är att du får hjälp med att hitta den speciella teknik som avsevärt underlättar lössnöåkning, får igång musklerna och göra sig kvitt jetlagen. Stäm av med CMH NORDIC vilken plats som passar bäst i förhållande till vilken CMH lodge ni bokat.
  • Mer förberedelse kan du få genom att åka med oss i Åre för att hinna träna mer och få fallhöjd i benen. Vi finns där från försäsongen och hela säsongen ut.
  • Är du intresserad av verkligt grundlig förberedelse börjar vi redan på vårsäsongen innan, då vi också kan lägga till ett antal lyft med helikopter, vilket kan vara bra om man är osäker och vill förbereda sig för den delen av heliskiingen. Vi hjälper också till med råd om fysisk förberedelse.
Daniel Tapper från Progressive Skiing i Revelstoke

Daniel Tapper från Progressive Skiing i Revelstoke

Heliski warm up & coaching programmet är uppbyggt med ett enda mål i sikte, att hjälpa dig och dina skidvänner att få ut absolut max av er tid i bergen under er vecka med CMH. När du reser från jobb och vardag hemma i Skandinavien till västra Kanada, kliver av planet och ger dig ut i verkligt stora berg med mycket fallhöjd och åkning i pudersnö, skall du vara i form för att kunna njuta av skidåkningen redan från första dag. Progressive Skiings Heliski warm up & coaching program gör att ni kommer förberedda och taggade för att på bästa sätt kunna pumpa så mycket puder som tiden ger er möjlighet till under denna drömresa.

Med internationellt examinerad skicoach. Bas är Revelstoke men du kan även boka för åkning i Lake Louise, Kicking Horse och Åre.

Vår strävan är att ni ska få ut max av er tid i bergen.

Kontakta CMH Nordic eller Progressive Skiing  för info & bokning.

Webb

www.progressiveskiing.com

Victor Travel Group & Partners Canadian Mountain Holidays Alpin Garaget Fri Flyt Hanson Sport Hestra Gloves Rå Sport Skiers Accredited Skiguiden Skimbaaja Åka Skidor Image Map