DSC_8196

Janne Hinds åkte sin andra miljon förra veckan på CMH Gothics. Det var en otroligt överraskande dag på många sätt. Trots ovanlig dimma denna dag hittade vår skicklige helikopterpilot Roger en luftkorridor som han flög genom ända bort mot CMH´s grannområde Adamants. Det var en dag som började i ett lugnt tempo men med såklart fantastiskt rolig och bra åkning trots sikten. Efter lunchen ute i bergen tog Janne sin ”second million feet” och det jublades från det stora och glada gänget som var med. Efter att han passerade målsnöret fortsatte han att åka och försvann ner i skogen. Då ropar guiden och lodge chefen Claude lite skämtsamt ”Hey, where is he going? The heli-pickup is right here!”. Efter en superdag  ute i terrängen avslutade vi den med rolig underhållning och firande för Janne av både personal och gäster under kvällen.

Kontakta CMH Nordic